Afspraak maken
Bereikbaar op: +31 (0)43 20 50 100 Vanaf 09:00 bereikbaar
WhatsApp ons
Gratis consult
Change language

Lipvergroting

Bent u op zoek naar een lipvergroting omdat u nooit volle lippen heeft gehad? Of is het volume verminderd door het ouder worden? Lippen kunnen op een natuurlijke manier verstevigd en gevuld worden.  Kliniek aan de Maas is gespecialiseerd in de lipvergroting. Alle behandelingen worden uitgevoerd op een zo veilig mogelijke manier en met de beste kwaliteit materialen. Onze medewerkers worden voortdurend geschoold om hun kennis en kunde op peil te houden. Heeft u vragen over een behandeling? Maak een afspraak en/of stel uw vragen tijdens een kosteloos en vrijblijvend consult. Een lipvergroting kan met de volgende behandelingen worden gedaan:

Welke behandelingen zijn er?

Een lipvergroting voeren we uit met fillers. Door fillers op een juiste manier toe te passen kunnen we op een subtiele manier een heel natuurlijk resultaat bereiken. Een alternatieve behandeling kan zijn om Liprebuild van ZO Skin Health te gebruiken, dit is een crème voor de lippen die de doorbloeding stimuleert. Daardoor worden de lippen, zonder fillers, ook wat voller.

 

Welke fillers gebruiken we?

Alleen hyaluronzuur is geschikt als filler om lippen op te vullen. Bij Kliniek aan de Maas gebruiken we enkel A-merken zoals Juvéderm, Restylane en Belotero.

 

Is de behandeling pijnlijk?

Bij het behandelen van de lippen kunt u kiezen uit verschillende soorten verdoving. Een verdovingscrème zal niet alle pijn wegnemen, maar haalt wel de scherpe pijn weg. Deze verdoving moet 20-30 minuten inwerken. Met een injectieverdoving kan het mondgebied in zijn geheel worden verdoofd waardoor u van de behandeling niets voelt. Deze keuze kunt u samen met de arts maken.

 

Wat kan ik na de behandeling verwachten?

In de eerste dagen na behandeling kan er lichte zwelling optreden. De lippen zijn erg gevoelig voor zwelling. Indien gewenst kan de arts u voor korte duur medicatie voorschrijven om de zwelling tegen te gaan. Verder is er een kleine kans op een blauw plekje.

 

Wordt het resultaat natuurlijk?

Het opvullen van de lippen is heel precies werk. Teveel is nooit goed en het resultaat moet absoluut natuurlijk zijn. Daarbij is het belangrijk om ook naar de verhoudingen van het hele gelaat te kijken. Past het wel in het gezicht? Het allerbelangrijkste vinden wij dat het resultaat natuurlijk is en voor vreemden niet opvalt. Niets vinden we zo lelijk als te dikke lippen, of lippen die niet meer in balans zijn. U mag erop vertrouwen dat we samen met u streven naar een zo natuurlijk mogelijk resultaat.

 

Past een lipvergroting bij mij?

Afhankelijk van uw wens en uw gelaat kiest u met de arts voor het accentueren van de contouren van de lip of het geven van volume in het lippenrood. Altijd houden we de verhouding tussen bovenlip en onderlip én de verhouding met de rest van het gezicht in de gaten. Zo is het vaak mooi om ook de afhangende mondhoeken, de marionetlijnen of de rokerslijntjes mee te nemen in dezelfde behandeling. Het resultaat wordt daardoor geoptimaliseerd. Zo zorgen we ervoor dat de lippen altijd mooi bij uw gezicht passen. Uw arts kan u er meer over vertellen in een gratis consult.

 

Wat kost een lipvergroting?

Een behandeling van de lippen kost 325 tot maximaal 750 euro. Dit is inclusief intake, nacontrole en verdoving. De volledige prijslijst vindt u hier.Plan direct uw gratis consult

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Blijf op de hoogte van Kliniek aan de Maas

    Wij respecteren uw gegevens, lees meer in onze Privacy Policy.