Afspraak maken
Bereikbaar op: +31 (0)43 20 50 100 Vanaf 09:00 bereikbaar
WhatsApp ons
Gratis consult
Change language

Neuscorrectie

Een kleine correctie kan soms een wereld van verschil maken! Door juist op dat ene punt de neus te corrigeren kunnen we ervoor zorgen dat de neus weer bij uw gezicht past, zonder ingrijpende operatie. Een neuscorrectie voeren we uit met de volgende behandelingen:

 

 

Hoe gaat een neuscorrectie in zijn werk?

Een neuscorrectie voeren we uit met fillers. Met een filler passen we de contour van de neus aan. We kunnen zowel een bobbel als een deuk corrigeren. Een van onze artsen kan u exact vertellen wat u van een neuscorrectie kunt verwachten. Daarom komt u ook altijd eerst op consult.

Is iedereen geschikt voor een neuscorrectie met fillers?

Een neuscorrectie met fillers is niet voor iedereen geschikt. Er zijn diverse redenen voor een correctie of een operatie. Bij medische redenen gaat het vaak om het rechtzetten van een neusschot of om het herstellen van schade na een breuk. Dit soort operaties vinden over het algemeen plaats bij een KNO-arts of een plastisch chirurg. Omdat het hier dan om aanpassingen aan het bot of het kraakbeen gaat. Deze problemen kunnen niet worden opgelost met een filler.

Welke filler wordt gebruikt voor een neuscorrectie?

Een neuscorrectie voeren we altijd uit met een filler gemaakt van hyaluronzuur. De artsen van Kliniek aan de Maas werken met Restylane, Juvederm of Belotero.

Hoe lang houdt het resultaat aan?

Het resultaat van een neuscorrectie met filters houdt 9-12 maanden aan. Dit hangt af van de gekozen filler en verschilt ook van persoon tot persoon.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

De arts zet 1 pf 2 kleine prikjes. Deze geven tegelijkertijd verdoving en ze zorgen voor een klein gaatje in de huid. Door dit gaatje kan hij met een canule (flexibel slangetje) het materiaal onder de huid op de juiste plek aanbrengen.

Waar moet ik rekening mee houden na de behandeling?

In enkele gevallen treedt er na de behandeling lichte zwelling op. Dit kan enkele dagen aanhouden. U moet de eerste dagen geen druk geven op de plek waar de filler zit. Verder hoeft u nergens rekening mee te houden en kunt u uw dagelijkse bezigheden voortzetten.

Is het gevaarlijk?

Indien de behandeling uitgevoerd wordt door een ervaren arts is de behandeling veilig. Zoals iedere injectie zijn er wel kleine risico’s zoals een blauwe plek of ontsteking. Echter, door met de canule te werken worden de risico’s aanzienlijk verkleind.

Wat kost deze behandeling?

De prijs van de behandeling hangt af van de hoeveelheid materiaal dat nodig is. In de meeste gevallen zal 1ml hyaluronzuur voldoende zijn. De prijs is dan 425 euro. Dit is inclusief verdoving en nazorg. De exacte prijs bespreken we altijd tijdens het consult met u. Een overzicht van alle prijzen vindt u hier.Plan direct uw gratis consult

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Blijf op de hoogte van Kliniek aan de Maas

    Wij respecteren uw gegevens, lees meer in onze Privacy Policy.