Afspraak maken
Bereikbaar op: +31 (0)43 20 50 100 Vanaf 09:00 bereikbaar
WhatsApp ons
Gratis consult
Change language

Rimpels bovenlip

Rimpels op de bovenlip, ook rokerslijntjes genoemd, zijn vaak erg storend. Door een combinatie van het aanspannen van de spier rondom de mond zoals men bij roken doet en schade aan de huid, veelal door de zon, ontstaan deze rimpels. De volgende behandelingen kunnen geschikt zijn voor het behandelen van de rimpels:

 

 

 

Hoe worden rimpels op de bovenlip behandeld?

De behandeling van rokerslijntjes bestaat idealiter uit meerdere opties. Bij matige tot ernstige rokerslijntjes is er vaak niet 1 behandeling die het probleem volledig kan oplossen. De ideale behandeling bestaat dan bijvoorbeeld uit een combinatie van filler, skinbooster of een peeling. Tijdens een gratis consult met een arts kijkt u samen naar wat voor u de meest ideale oplossing is.

Welke filler wordt gebruikt voor de bovenlip?

De bovenlip behandelen we altijd met een filler gemaakt van hyaluronzuur. De artsen van Kliniek aan de Maas werken met Restylane, Juvederm of Belotero. Een behandeling met hyaluronzuur duurt ongeveer 15 minuten en doet vrijwel geen pijn. Het middel bevat namelijk lidocaïne: een verdovingsmiddel. Daarnaast passen we extra verdoving toe middels een crème of prikjes. De gel wordt in zeer kleine hoeveelheden ingespoten en behandelt de fijne lijntjes en verfraait de lipcontouren nauwkeurig. Het middel voelt zacht aan en geeft een heel natuurlijke look. Eventueel is de huid rond je lippen nog wat rood en wat gezwollen maar deze bijwerkingen verdwijnen vanzelf. De zwelling kan wel tot 48 uur na behandeling aanhouden. Dit maakt het helaas geen ‘lunchtime treatment’.

Welke peeling is geschikt voor de bovenlip?

De meest geschikte peeling voor de bovenlip is de 3-Step Stimulation Peel, een TCA-peeling. In sommige gevallen adviseren we om deze peeling meerdere keren achter elkaar uit te voeren. Zo optimaliseren we het resultaat.

Is het gevaarlijk?

Alle behandelingen die wij uitvoeren worden zorgvuldig geselecteerd. Wij selecteren onder andere op een laag risico. In deskundige handen zijn onze behandelingen dan ook allemaal heel veilig.

Wat kost de behandeling van rimpels op de bovenlip?

Omdat er vele verschillende mogelijkheden zijn is er niet 1 standaard prijs. Een overzicht van alle prijzen vindt u hier.Plan direct uw gratis consult

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Blijf op de hoogte van Kliniek aan de Maas

    Wij respecteren uw gegevens, lees meer in onze Privacy Policy.