Afspraak maken
Bereikbaar op: +31 (0)43 20 50 100 Vanaf 09:00 bereikbaar
WhatsApp ons
Gratis consult
Change language

Wallen wegwerken

Wallen wegwerken is een dankbare behandeling. Wallen onder de ogen geven u, vaak onnodig, een vermoeide uitstraling. Het teveel aan huid of vet ontstaat met het ouder worden. Met het ouder worden neemt de elasticiteit van de huid af en het bindweefsel wordt slapper. Hierdoor komt het vet onder het oog iets naar buiten en veroorzaakt daar de wal. Wallen kunnen erfelijk zijn. Wallen worden soms verward met donkere kringen onder de ogen.

 

De specialisten van Kliniek aan de Maas kijken samen met u naar het te behandelen gebied. Ze maken voor iedereen een plan op maat. Zo bent u ervan verzekerd dat u de behandeling krijgt die het beste bij u past. Weet u nog niet welke behandeling voor u geschikt zou zijn? Kom dan gerust langs voor een vrijblijvend consult.

 

Hoe ontstaan wallen?

Wallen kunnen verschillende oorzaken hebben. Leefgewoontes spelen vaak een belangrijke rol bij het ontstaan van wallen. Zo kunnen bijvoorbeeld vermoeidheid, stress of een onregelmatig slaappatroon (tijdelijke) wallen veroorzaken. U kunt ook last krijgen van wallen wanneer de vochthuishouding rondom uw ogen niet in balans is, als gevolg van bijvoorbeeld een allergie. Een verstopte neus verergert vaak uw wallen. Ook een tekort aan vocht kan van invloed zijn op de vorming van wallen. Door regelmatig weinig te drinken verslechtert de nierafscheiding, waarmee de kans op wallen toeneemt.

 

Hoe kan ik wallen wegwerken?

De behandeling van wallen bestaat vaak uit fillers. Een andere mogelijkheid is het gebruikt van een skinbooster speciaal voor bij de ogen, RRS Eyes. Een aanvullende behandeling met een oogcrème met retinol van ZO Skin Health wordt vaak geadviseerd. Zowel voor het verminderen van vocht als voor versteviging van de huid onder het oog. Het is afhankelijk van de situatie hoe de ideale behandeling eruitziet. Dit kunt u dan ook het beste bespreken tijdens een gratis consult met een arts. Soms zijn wallen dusdanig aanwezig dat we u een chirurgische behandeling adviseren. Afhankelijk van uw wensen verwijzen we u dan naar een van onze vertrouwde collega’s.Plan direct uw gratis consult

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Blijf op de hoogte van Kliniek aan de Maas

    Wij respecteren uw gegevens, lees meer in onze Privacy Policy.