Vanaf 08:00 bereikbaar
WhatsApp
Email
Facebook
Bericht ons

Behandelingen

De Tixel is een revolutionair apparaat dat zorgt voor een veilige huidverjonging en huidverstrakking van de gehele huid zoals met een gefractioneerde CO2-laser. Echter zonder de nadelen die aan zo’n behandeling kleven. Met deze behandeling kan zelfs in de hals een mooie verstrakking bereikt worden.

 

Werking

Tixel is een revolutionaire nieuwe techniek die werkt met warmte. De titanium kop met piramidepatroon maakt kleine, steriele gaatjes in de huid, zonder de huid te verbranden. De genezing hiervan samen met de warmte zorgt ervoor dat de huid samentrekt en verbetert van kwaliteit. Het biedt het resultaat van een behandeling met een gefractioneerde laser. En dat zonder de nadelen als pijn tijdens en na behandeling, vervellen en korstvorming waardoor u 2-3 weken niet toonbaar bent. Tixel is een totaal nieuwe manier om de huid te behandelen met thermomeganische ablatieve (TMA) technologie. Eenvoudig gezegd gebruikt het directe warmte om anti-aging effecten te verkrijgen en littekens te verbeteren.

 

Tixel is een techniek voor het behandelen van sterk zonbeschadigde huid, fijne rimpels en verouderde huid. In tegenstelling tot andere therapieën is Tixel geen laser, echografie of radiofrequentie. De Tixelbehandeling is ook zeer geschikt voor het behandelen van acnélittekensstriemen of striae. Het resultaat van de behandeling is een strakkere huid en een betere huidkwaliteit. In de regel begint het resultaat 6 weken na de eerste behandeling zichtbaar te worden en verbetert dit tot 5 maanden na de laatste behandeling. Het resultaat kunt u onderhouden door Tixel te herhalen of de behandeling te ondersteunen met ZO Medical.

 

Specialist in Tixel

Kliniek aan de Maas is gespecialiseerd in Tixelbehandelingen. Alle behandelingen worden uitgevoerd op een zo veilig mogelijke manier en met de beste kwaliteit materialen. Onze medewerkers worden voortdurend geschoold om hun kennis en kunde op peil te houden. Heeft u vragen over een behandeling? Maak dan een afspraak en stel uw vragen tijdens een kosteloos en vrijblijvend consult.

 


Blijf op de hoogte van Kliniek aan de Maas

    Wij respecteren uw gegevens, lees meer in onze Privacy Policy.