Afspraak maken
Bereikbaar op: +31 (0)43 20 50 100 Morgen vanaf: 09:00 bereikbaar
WhatsApp ons
Gratis consult
Change language

Injectables – Valkenburg

In de loop der tijd verandert het gezicht en verschijnen er rimpels. Het gezicht verliest volume en de contouren gaan veranderen. Vaak komt er een moment dat u zich jonger voelt dan dat u eruit ziet. Met injectables kunnen we volume terugbrengen op plekken waar dit verdwenen is en rimpels verzachten. Samen met een proces van huidverjonging zorgt dit dat u er weer net zo stralend uitziet als u zich voelt.

 

Op slechts 15 minuten rijden van Valkenburg kunt u bij Kliniek aan de Maas in alle rust terecht voor een behandeling met injectables. Uw privacy is gegarandeerd, u kunt parkeren op onze eigen parkeerplaats. Alle behandelingen worden uitgevoerd op een zo veilig mogelijke manier en met de beste kwaliteit materialen. Onze medewerkers worden voortdurend geschoold om hun kennis en kunde op peil te houden. Heeft u vragen over een behandeling? Maak een afspraak en/of stel uw vragen tijdens een kosteloos en vrijblijvend consult.Werking

Injectables zijn te verdelen in twee categorieën. De fillers zorgen voor herstel van volume op plekken waar dit als gevolg van het ouder worden verdwenen is. Ingevallen wangen, omlaaghangende mondhoeken en een verslapte kaaklijn kunnen we weer volume geven. Deze behandelingen worden uitgevoerd op basis van een totaalindruk van uw gezicht en niet als losse zones. Een liftend effect van het hele gezicht kunnen we bewerkstelligen met een liquid facelift. Alle behandelingen worden zo uitgevoerd dat de kans op blauwe plekken zo klein mogelijk is. Spierontspanners zorgen voor verzachting van rimpels. Fronsrimpels, voorhoofdslijnen, kraaienpootjes en een onrustige kin kunnen op den duur beschadiging van de huid geven door de constante, vaak onbewuste, druk op de huid. Door een behandeling met spierontspanners laten we de spieren die de druk veroorzaken ontspannen en dat geeft u weer een frisse en minder strenge uitdrukking. Er zijn ook medische indicaties voor spierontspanners.

Toepassingen

De behandeling van rimpels in het gelaat is afhankelijk van het onderliggend probleem. Soms zijn er alleen wat oppervlakkige rimpeltjes, bij anderen kan er verdere huidveroudering zijn opgetreden waardoor het onderhuidse weefsel is gaan zakken. In het eerste geval is het van belang te bezien of de rimpels worden gevormd door de werking van de onderliggende spieren of door bijvoorbeeld de zwaartekracht. In het algemeen is het zo dat de rimpels rond de ogen (kraaienpootjes), op het voorhoofd en tussen de wenkbrauwen (fronsrimpels), worden veroorzaakt door overmatige spieractie in combinatie met huidveroudering, waardoor de veerkracht minder is geworden. Meestal is een rimpelbehandeling met een injectable dan voldoende om deze rimpels te laten verdwijnen. In het tweede geval is de behandeling uitgebreider. Het is vaak noodzakelijk om het onderliggende probleem aan te pakken. Dit houdt in dat er met behulp van injectables een liftend effect wordt bewerkstelligd, een zogenaamde liquid facelift. Vaak geeft dit al een afdoende effect op de te behandelen rimpels. Wanneer dit niet zo is kan verdere behandeling van de afzonderlijke rimpels aanvullend worden gedaan tijdens dezelfde behandeling of op een later tijdstip.

Voor de behandeling

Aan een behandeling gaat een kosteloze intake met een screening van uw gezondheid vooraf. Tijdens de intake wordt het te behandelen gebied en de methode van behandeling bepaald. Tevens wordt u geïnformeerd over de voor- en nazorg die hoort bij de betreffende behandeling. 24 uur voor een behandeling mag u geen alcohol nuttigen. Verder wordt voor een behandeling uw medische voorgeschiedenis gecontroleerd.

Nazorg

Kijk voor specifieke instructies op de pagina’s van de behandeling zelf

Duur van de behandeling

Bij binnenkomst wordt u ontvangen aan de receptie. De receptioniste zorgt voor een juiste en veilige verwerking van uw gegevens. Indien nodig worden er foto’s gemaakt voor in uw dossier. U neemt plaats in onze wachtruimte waar u door uw behandelaar wordt opgehaald. U kunt hier tevens plaatsnemen als u na uw behandeling nog even wilt wachten alvorens u naar huis gaat. Een behandeling met injectables duurt, afhankelijk van hoe uitgebreid de behandeling is, (15-60) minuten.

Resultaat

Het resultaat van een behandeling met injectables is erg afhankelijk van uw wens, het soort behandeling dat gedaan wordt, de hoeveelheid materiaal die wordt gebruikt. Een van onze artsen kan u een voorstelling geven hoe het resultaat van een behandeling zou kunnen worden.

Veiligheid

De medewerkers van Kliniek aan de Maas werken uitsluitend met de beste producten en technieken. Zij worden voortdurend getraind om hun kennis en kunde op peil te houden. Dat verzekert u van een veilige behandeling.

Pijn

Een behandeling met injectables is niet pijnloos, maar is goed te verdragen. In veel gevallen kunt u ervoor kiezen om met verdoving te werken.

 

Tarieven

In de loop der tijd verandert het gezicht en verschijnen er rimpels. Het gezicht verliest volume en de contouren gaan veranderen. Vaak komt er een moment dat u zich jonger voelt dan dat u eruit ziet. Met injectables kunnen we volume terugbrengen op plekken waar dit verdwenen is en rimpels verzachten. Samen met een proces van huidverjonging zorgt dit dat u er weer net zo stralend uitziet als u zich voelt.


 • Behandeling
  Prijs
  Omschrijving
 • Spierontspanners
  € 100,-
  0,5 zone
 • Spierontspanners
  € 165,-
  1 zone
 • Spierontspanners
  € 230,-
  1,5 zone
 • Spierontspanners
  € 290,-
  2 zones
 • Spierontspanners
  € 365,-
  2,5 zones
 • Spierontspanners
  € 415,-
  3 zones
 • Hyaluronzuur
  € 325,-
  0,55 mL
 • Hyaluronzuur
  € 425,-
  1 mL
 • Hyaluronzuur
  € 750,-
  2 mL
 • Hyaluronzuur
  € 1075,-
  3 mL
 • Radiesse
  € 575,-
  1,5 mL
 • Radiesse
  € 875,-
  3 mL
 • Ellansé
  € 595,-
  1 mL
 • Ellansé
  € 1090,-
  2 mL
 • Ellansé
  € 1585,-
  3 mL
 • Skinbooster
  € 300,-
  1 mL
 • Skinbooster
  € 550,-
  2 mL
 • Skinbooster
  € 750,-
  3 mL
 • RRS HA Eyes 1.5 mL
  € 130,-
  Advies: 4 behandelingen
 • RRS HA Eyes 1.5 mL
  € 619,-
  4 behandelingen incl. oogcreme

Veelgestelde vragen

 

Wat zijn injectables?

Injectables zijn te verdelen in twee categorieën. De fillers zorgen voor herstel van volume op plekken waar dit als gevolg van het ouder worden verdwenen is. Ingevallen wangen, omlaaghangende mondhoeken en een verslapte kaaklijn kunnen we weer volume geven. Deze behandelingen worden uitgevoerd op basis van een totaalindruk van uw gezicht en niet als losse zones. Een liftend effect van het hele gezicht kunnen we bewerkstelligen met een liquid facelift. Alle behandelingen worden zo uitgevoerd dat de kans op blauwe plekken zo klein mogelijk is. Spierontspanners zorgen voor verzachting van rimpels. Fronsrimpels, voorhoofdslijnen, kraaienpootjes en een onrustige kin kunnen op den duur beschadiging van de huid geven door de constante, vaak onbewuste, druk op de huid. Door een behandeling met botulinetoxine laten we de spieren die de druk veroorzaken ontspannen en dat geeft u weer een frisse en minder strenge uitdrukking. Er zijn ook medische indicaties voor spierontspanners.


Hoe worden injectables gebruikt?

De behandeling van rimpels in het gelaat is afhankelijk van het onderliggend probleem. Soms zijn er alleen wat oppervlakkige rimpeltjes, bij anderen kan er verdere huidveroudering zijn opgetreden waardoor het onderhuidse weefsel is gaan zakken. In het eerste geval is het van belang te bezien of de rimpels worden gevormd door de werking van de onderliggende spieren of door bijvoorbeeld de zwaartekracht. In het algemeen is het zo dat de rimpels rond de ogen (kraaienpootjes), op het voorhoofd en tussen de wenkbrauwen (fronsrimpels), worden veroorzaakt door overmatige spieractie in combinatie met huidveroudering, waardoor de veerkracht minder is geworden. Meestal is een rimpelbehandeling met spierontspanners dan voldoende om deze rimpels te laten verdwijnen. In het tweede geval is de behandeling uitgebreider. Het is vaak noodzakelijk om het onderliggende probleem aan te pakken. Dit houdt in dat er met behulp van injectables een liftend effect wordt bewerkstelligd, een zogenaamde liquid facelift. Vaak geeft dit al een afdoende effect op de te behandelen rimpels. Wanneer dit niet zo is kan verdere behandeling van de afzonderlijke rimpels aanvullend worden gedaan tijdens dezelfde behandeling of op een later tijdstip.


Behoud ik mijn eigen natuurlijke uitstraling?

Ja, de artsen van Kliniek aan de Maas gaan voor een natuurlijk resultaat. U mag rekenen op een deskundig advies om de mooiste versie van uzelf naar boven te halen. Méér is tenslotte niet altijd béter.


Is een behandeling veilig?

De medewerkers van Kliniek aan de Maas werken uitsluitend met de beste producten en technieken. Zij worden voortdurend getraind om hun kennis en kunde op peil te houden. Dat verzekert u van een veilige behandeling.


Werking

Werking

Injectables zijn te verdelen in twee categorieën. De fillers zorgen voor herstel van volume op plekken waar dit als gevolg van het ouder worden verdwenen is. Ingevallen wangen, omlaaghangende mondhoeken en een verslapte kaaklijn kunnen we weer volume geven. Deze behandelingen worden uitgevoerd op basis van een totaalindruk van uw gezicht en niet als losse zones. Een liftend effect van het hele gezicht kunnen we bewerkstelligen met een liquid facelift. Alle behandelingen worden zo uitgevoerd dat de kans op blauwe plekken zo klein mogelijk is. Spierontspanners zorgen voor verzachting van rimpels. Fronsrimpels, voorhoofdslijnen, kraaienpootjes en een onrustige kin kunnen op den duur beschadiging van de huid geven door de constante, vaak onbewuste, druk op de huid. Door een behandeling met spierontspanners laten we de spieren die de druk veroorzaken ontspannen en dat geeft u weer een frisse en minder strenge uitdrukking. Er zijn ook medische indicaties voor spierontspanners.


Toepassingen

Toepassingen

De behandeling van rimpels in het gelaat is afhankelijk van het onderliggend probleem. Soms zijn er alleen wat oppervlakkige rimpeltjes, bij anderen kan er verdere huidveroudering zijn opgetreden waardoor het onderhuidse weefsel is gaan zakken. In het eerste geval is het van belang te bezien of de rimpels worden gevormd door de werking van de onderliggende spieren of door bijvoorbeeld de zwaartekracht. In het algemeen is het zo dat de rimpels rond de ogen (kraaienpootjes), op het voorhoofd en tussen de wenkbrauwen (fronsrimpels), worden veroorzaakt door overmatige spieractie in combinatie met huidveroudering, waardoor de veerkracht minder is geworden. Meestal is een rimpelbehandeling met een injectable dan voldoende om deze rimpels te laten verdwijnen. In het tweede geval is de behandeling uitgebreider. Het is vaak noodzakelijk om het onderliggende probleem aan te pakken. Dit houdt in dat er met behulp van injectables een liftend effect wordt bewerkstelligd, een zogenaamde liquid facelift. Vaak geeft dit al een afdoende effect op de te behandelen rimpels. Wanneer dit niet zo is kan verdere behandeling van de afzonderlijke rimpels aanvullend worden gedaan tijdens dezelfde behandeling of op een later tijdstip.


Voor de behandeling

Voor de behandeling

Aan een behandeling gaat een kosteloze intake met een screening van uw gezondheid vooraf. Tijdens de intake wordt het te behandelen gebied en de methode van behandeling bepaald. Tevens wordt u geïnformeerd over de voor- en nazorg die hoort bij de betreffende behandeling. 24 uur voor een behandeling mag u geen alcohol nuttigen. Verder wordt voor een behandeling uw medische voorgeschiedenis gecontroleerd.


Nazorg

Nazorg

Kijk voor specifieke instructies op de pagina’s van de behandeling zelf


Duur behandeling

Duur van de behandeling

Bij binnenkomst wordt u ontvangen aan de receptie. De receptioniste zorgt voor een juiste en veilige verwerking van uw gegevens. Indien nodig worden er foto’s gemaakt voor in uw dossier. U neemt plaats in onze wachtruimte waar u door uw behandelaar wordt opgehaald. U kunt hier tevens plaatsnemen als u na uw behandeling nog even wilt wachten alvorens u naar huis gaat. Een behandeling met injectables duurt, afhankelijk van hoe uitgebreid de behandeling is, (15-60) minuten.


Resultaat

Resultaat

Het resultaat van een behandeling met injectables is erg afhankelijk van uw wens, het soort behandeling dat gedaan wordt, de hoeveelheid materiaal die wordt gebruikt. Een van onze artsen kan u een voorstelling geven hoe het resultaat van een behandeling zou kunnen worden.


Veiligheid

Veiligheid

De medewerkers van Kliniek aan de Maas werken uitsluitend met de beste producten en technieken. Zij worden voortdurend getraind om hun kennis en kunde op peil te houden. Dat verzekert u van een veilige behandeling.


Pijn

Pijn

Een behandeling met injectables is niet pijnloos, maar is goed te verdragen. In veel gevallen kunt u ervoor kiezen om met verdoving te werken.


Tarieven
 • Behandeling
  Prijs
  Omschrijving
 • Spierontspanners
  € 100,-
  0,5 zone
 • Spierontspanners
  € 165,-
  1 zone
 • Spierontspanners
  € 230,-
  1,5 zone
 • Spierontspanners
  € 290,-
  2 zones
 • Spierontspanners
  € 365,-
  2,5 zones
 • Spierontspanners
  € 415,-
  3 zones
 • Hyaluronzuur
  € 325,-
  0,55 mL
 • Hyaluronzuur
  € 425,-
  1 mL
 • Hyaluronzuur
  € 750,-
  2 mL
 • Hyaluronzuur
  € 1075,-
  3 mL
 • Radiesse
  € 575,-
  1,5 mL
 • Radiesse
  € 875,-
  3 mL
 • Ellansé
  € 595,-
  1 mL
 • Ellansé
  € 1090,-
  2 mL
 • Ellansé
  € 1585,-
  3 mL
 • Skinbooster
  € 300,-
  1 mL
 • Skinbooster
  € 550,-
  2 mL
 • Skinbooster
  € 750,-
  3 mL
 • RRS HA Eyes 1.5 mL
  € 130,-
  Advies: 4 behandelingen
 • RRS HA Eyes 1.5 mL
  € 619,-
  4 behandelingen incl. oogcreme

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

 

Wat zijn injectables?

Injectables zijn te verdelen in twee categorieën. De fillers zorgen voor herstel van volume op plekken waar dit als gevolg van het ouder worden verdwenen is. Ingevallen wangen, omlaaghangende mondhoeken en een verslapte kaaklijn kunnen we weer volume geven. Deze behandelingen worden uitgevoerd op basis van een totaalindruk van uw gezicht en niet als losse zones. Een liftend effect van het hele gezicht kunnen we bewerkstelligen met een liquid facelift. Alle behandelingen worden zo uitgevoerd dat de kans op blauwe plekken zo klein mogelijk is. Spierontspanners zorgen voor verzachting van rimpels. Fronsrimpels, voorhoofdslijnen, kraaienpootjes en een onrustige kin kunnen op den duur beschadiging van de huid geven door de constante, vaak onbewuste, druk op de huid. Door een behandeling met botulinetoxine laten we de spieren die de druk veroorzaken ontspannen en dat geeft u weer een frisse en minder strenge uitdrukking. Er zijn ook medische indicaties voor spierontspanners.


Hoe worden injectables gebruikt?

De behandeling van rimpels in het gelaat is afhankelijk van het onderliggend probleem. Soms zijn er alleen wat oppervlakkige rimpeltjes, bij anderen kan er verdere huidveroudering zijn opgetreden waardoor het onderhuidse weefsel is gaan zakken. In het eerste geval is het van belang te bezien of de rimpels worden gevormd door de werking van de onderliggende spieren of door bijvoorbeeld de zwaartekracht. In het algemeen is het zo dat de rimpels rond de ogen (kraaienpootjes), op het voorhoofd en tussen de wenkbrauwen (fronsrimpels), worden veroorzaakt door overmatige spieractie in combinatie met huidveroudering, waardoor de veerkracht minder is geworden. Meestal is een rimpelbehandeling met spierontspanners dan voldoende om deze rimpels te laten verdwijnen. In het tweede geval is de behandeling uitgebreider. Het is vaak noodzakelijk om het onderliggende probleem aan te pakken. Dit houdt in dat er met behulp van injectables een liftend effect wordt bewerkstelligd, een zogenaamde liquid facelift. Vaak geeft dit al een afdoende effect op de te behandelen rimpels. Wanneer dit niet zo is kan verdere behandeling van de afzonderlijke rimpels aanvullend worden gedaan tijdens dezelfde behandeling of op een later tijdstip.


Behoud ik mijn eigen natuurlijke uitstraling?

Ja, de artsen van Kliniek aan de Maas gaan voor een natuurlijk resultaat. U mag rekenen op een deskundig advies om de mooiste versie van uzelf naar boven te halen. Méér is tenslotte niet altijd béter.


Is een behandeling veilig?

De medewerkers van Kliniek aan de Maas werken uitsluitend met de beste producten en technieken. Zij worden voortdurend getraind om hun kennis en kunde op peil te houden. Dat verzekert u van een veilige behandeling.Anderen bekeken ook:
Impressies Kliniek aan de Maas

Blijf op de hoogte van Kliniek aan de Maas

    Wij respecteren uw gegevens, lees meer in onze Privacy Policy.