Vandaag is de dag voor een nieuw begin

Voor alle vaders!

Op zondag 20 juni vieren we Vaderdag. Nog drie weken de tijd om met een origineel cadeau op de proppen te komen. Maak je geen zorgen, wij helpen je een handje. Om je vader te verwennen ben je bij Kliniek aan de Maas aan het goede adres. We hebben onze favoriete cadeautips alvast voor je op een rijtje gezet. Wel zo makkelijk!

Schermafbeelding-2021-06-04-om-11.03.17-1.png

Mogen wij je eraan herinneren dat wij ook laserontharing aanbieden voor mannen? Gebieden zoals de rug, schouders, borstkas en nek zijn het meest populair bij de heren. Verras je vader met een bon voor de eerste behandeling!

Een gezichtsbehandeling alleen voor dames? Zeker niet! Met een ontspannende en reinigende gezichtsbehandeling zullen zijn sporen van vermoeidheid en stress als sneeuw voor de zon verdwijnen.

12-1024x1024.jpg

ZO Skin Health producten doen wonderen voor de huid, zo ook voor de mannenhuid. Hieronder een lijstje met onze absolute favorieten voor hem:

Gentle Cleanser – 200mlDeze milde, licht schuimende gelcrème zorgt voor een dieptereiniging van de huid, die wordt verzacht en gekalmeerd
én kan bijkomend als scheerschuim dienen – €42,95

Exfoliating Polish – 65gEen scrub die dode huidcellen verwijdert, verstopte talgklieren voorkomt en de celvernieuwing stimuleert – €71,95

Oil Control Pads – 60 padsDe pads verwijdert overtollig talg, verfijnt
de poriën en maakt de huid gladder. Ze gaan acne, onzuiverheden 
en huidirritatie tegen – €65,95

Daily Power Defense – 50ml: Deze effectieve, zachte crème vermindert de zichtbarheid van hyperpigmentatie en vervaagt fijne lijntjes en rimpels – €161,00

Daily Sheer Broad Spectrum Sunscreen SPF50 – 45mlEen superieure zonbescherming tegen UVA- en UVB-straling, infraroodstraling en HEV-licht.
Het geeft tevens een matte finish, wel zo fijn voor de heren – €74,25

10.jpg

Real men take care of their skin. Verwen jouw vader nu met
een originele cadeaubon, met waarde naar keuze, die hij kan gebruiken
voor alle behandelingen.Want zeg nu zelf, dat verdient hij toch?!

Fijne Vaderdag!

Meer weten?

Maak dan een afspraak voor een consult of neem contact met ons op.

Plan een gratis consult