Appointment
Bereikbaar op: +31 (0)43 20 50 100 Vanaf 09:00 bereikbaar
WhatsApp us
Free consultation
Verander taal

Obagi

De filosofie van dr. Zein Obagi is uniek. Dermatologen behandelen veelal vanuit een aandoening of probleem in de huid. Dr. Obagi’s standpunt is ‘totale huidverbetering – een gezonde huid voor iedereen’. Wanneer een gezonde huid gecreëerd kan worden zijn er vanzelfsprekend geen ziektebeelden aanwezig. Een gezonde huid straalt, is zacht, volumineus, egaal, stevig en tolerant.

 

Om deze gezonde huid te kunnen bereiken heeft dr. Zein Obagi diverse transformatiesystemen voor huidverbetering ontwikkeld. Deze systemen zijn in te zetten na een consult en het advies van het team van Kliniek aan de Maas. Als ‘ZO premium practice’ weten wij goed om te gaan met huidveroudering en huidproblemen. De huidverjongingsproducten van ZO Medical en ZO Skin Health worden tweemaal daags thuis gebruikt. Na een transformatiefase van ongeveer 1 huidcyclus (gemiddeld 6 tot 8 weken) wordt de gezonde en nieuwe huid al zichtbaar.

 

De filosofie van dr. Zein Obagi staat haaks op andere cosmeticamerken die voornamelijk gebruik maken van moisturizers. Moisturizers zijn crèmes die de huid ‘lui’ maken in plaats van de huid te stimuleren om zelf aan het werk te gaan en de balans te herstellen. Er treedt geen huidverbetering op door het gebruik van moisturizers.

 

Begeleiding tijdens dit transformatieproces is essentieel. De artsen van Kliniek aan de Maas zijn met hun team opgeleid om u tijdens deze periode te voorzien van de juiste adviezen en passende behandelingen die van toegevoegde waarde zijn voor het resultaat van de huidverjonging.

Keep up to date with Kliniek aan de Maas

    We respect your data, read more in our Privacy Policy.