Appointment
Bereikbaar op: +31 (0)43 20 50 100 Vanaf 09:00 bereikbaar
WhatsApp us
Free consultation
Verander taal

Team

Our assistants are there to take care of you before, during and after the treatment. Feel free to contact them at any time with your questions or for a jar of luxurious cream!


Kliniek aan de Maas | Team

Pascal Meijer

Cosmetisch arts KNMG
Pascal Meijer is met zijn ervaring een zeer belangrijke spil in het team van Kliniek aan de Maas. Als cosmetisch arts wordt Pascal gedreven door zijn passie om mooie dingen mooier te maken. "Je wilt graag er graag zo uitzien zoals je je voelt." Pascal is naast zijn werk als cosmetisch arts ook secretaris van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG), hoofdredacteur van het NVCG Magazine en lid van diverse commissies.
NVCG-lid, BIG: 19029101901
Kliniek aan de Maas | Team

Camiel Zeijen

Cosmetisch arts KNMG
Camiel hecht veel waarde aan een juiste verwachting van de patiënt. "Iemand die met de juiste verwachting een behandeling laat doen, is daarna over het algemeen heel tevreden" is zijn devies. Camiel luistert goed, stelt je op je gemak en draagt zorg voor mooie resultaten. Camiel heeft als een van de eersten in Nederland de officiële opleiding tot cosmetisch arts gevolgd. Dat maakt dat hij meteen ook voldoet aan alle strenge criteria die de NVCG stelt aan cosmetisch artsen.
NVCG-lid, BIG: 29918812301
Kliniek aan de Maas | Team

Alaine Coenen

Huidtherapeut
Lid NVH, KP: 39101558188
Kliniek aan de Maas | Team

Noëlle Lalieu

Huidtherapeut
Lid NVH, KP: 39103190388
Kliniek aan de Maas | Team

Demi van den Berg

Kliniekcoördinator
Kliniek aan de Maas | Team

Soraya Sproncken

Front Office Medewerkster

Keep up to date with Kliniek aan de Maas

    We respect your data, read more in our Privacy Policy.