Appointment
Bereikbaar op: +31 (0)43 20 50 100 Morgen vanaf: 09:00 bereikbaar
WhatsApp us
Free consultation
Verander taal

Neuscorrectie met fillers

Een kleine correctie kan soms een wereld van verschil maken! Door juist op dat ene punt de neus te corrigeren kunnen we ervoor zorgen dat de neus weer bij uw gezicht past, zonder ingrijpende operatie.

 

Een neuscorrectie is lange tijd een erg ingrijpende operatie geweest. Tegenwoordig kan er op een eenvoudige en vrijwel pijnloze manier een neuscorrectie zonder operatie uitgevoerd worden. Zonder lange hersteltijd is het mogelijk om uw neus aan te passen naar uw wens. Een neuscorrectie zonder operatie wordt uitgevoerd met een filler.

 

 

Hoe werkt een neuscorrectie met fillers?

Met de filler kunnen onregelmatigheden worden weggewerkt en daarmee verbeteren we de contour van de neus. Een kromme neus, deuken en bobbels kunnen worden weggewerkt. Tevens is het mogelijk om een omlaagstaande neuspunt te liften met een filler. Door het liften van de neuspunt en het verbeteren van de contour van de neus ziet deze er na de behandeling rechter uit en lijkt hij kleiner. Het resultaat van de neuscorrectie houdt ongeveer een jaar aan. De behandeling zelf duurt 15 minuten. Een van de artsen kan u exact vertellen wat u van een neuscorrectie kan verwachten. Daarom is het verstandig om altijd eerst op (gratis) consult te komen.

 

Wie is geschikt voor deze behandeling?

Iedereen vanaf 18 jaar met een reële wens voor aanpassing van de neus kan in aanmerking komen voor een neuscorrectie zonder operatie. Tijdens een (gratis) consult bij een van de artsen van Kliniek aan de Maas krijg je uitleg over wat je precies kunt verwachten van de behandeling.

 

Wat is niet mogelijk met deze behandeling?

Het is niet mogelijk om een neus te verkleinen zonder operatie. Echter, door de contouren van de neus te verbeteren kan de neus wel optisch verkleind worden. Dat betekent dat hij kleiner lijkt dan voorheen.

 

Waarmee moet ik rekening houden na de behandeling?

Er is altijd een kleine kans op blauwe plekken of een ontsteking. Hoewel deze kans erg klein is, dient u hier wel rekening mee te houden in uw planning. Tevens mag je in de eerste 24 uur geen bril dragen of de neus masseren.Plan your free consultation immediately

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • Date Format: DD slash MM slash YYYY

Keep up to date with Kliniek aan de Maas

    We respect your data, read more in our Privacy Policy.