Afspraak maken
Bereikbaar op: +31 (0)43 20 50 100 Morgen vanaf: 09:00 bereikbaar
WhatsApp ons
Gratis consult
Change language
30 november 2020

Kliniek aan de Maas heeft correct gehandeld

Op 27-04-2020 is in De Limburger (26-04-2020 op www.delimburger.nl en www.ad.nl) een artikel verschenen over Kliniek aan de Maas. Daarin wordt gesuggereerd dat de kliniek een boete is opgelegd vanwege het overtreden van de Noodverordening ivm de coronamaatregelen.

Suggestief artikel

De krant suggereerde dat twee vrouwen een afspraak maakten met de kliniek, terwijl de kliniek geen afspraken zou mogen inplannen. Bij Kliniek aan de Maas hebben cliënten de mogelijkheid zelf een afspraak te maken. De destijds geldende maatregelen in acht genomen, namen de cosmetisch artsen van Kliniek aan de Maas voorafgaand aan de afspraak telefonisch contact op met cliënten. Zo ook bij deze twee dames. Een dame gaf een valse naam en een vals telefoonnummer op waardoor telefonisch contact niet mogelijk was. Bij de andere vrouw wilde de kliniek beoordelen of de afspraak noodzakelijk was. Zij reageerde niet op onze telefoonoproepen. Kliniek aan de Maas betreurt het ten zeerste dat De Limburger dit soort onjuiste en suggestieve berichten plaatst.

Geen boete

Het Openbaar Ministerie heeft op 12-11-2020 laten weten dat er geen boete wordt uitgeschreven vanwege gebrek aan bewijs. Kliniek aan de Maas is blij te constateren correct en volgens de toen geldende regels gehandeld te hebben. Kliniek aan de Maas conformeert zich altijd aan de richtlijnen die worden gesteld aan cosmetische/medische zorgverleners, zo ook de geldende regels die in de Noodverordening waren opgenomen. Ook zijn wij blij dat deze vervelende, opzettelijke actie geen verdere gevolgen heeft.

Voor informatie over onze werkwijze en verwijzen we u graag naar https://kliniekaandemaas.com/over-ons/

Informatie over de maatregelen om u en onszelf zo goed mogelijk te beschermen tegen COVID-19 vindt u hier: https://kliniekaandemaas.com/nieuws/maatregelen-coronavirus-2/

Blijf op de hoogte van Kliniek aan de Maas

    Wij respecteren uw gegevens, lees meer in onze Privacy Policy.