Afspraak maken
Bereikbaar op: +31 (0)43 20 50 100 Maandag vanaf: 09:00 bereikbaar
WhatsApp ons
Gratis consult
Change language

Kunst

Kliniek aan de Maas heeft een doorlopende expositie van de bronzen en keramische beelden van Esther Loffeld. Kijk op www.estherloffeld.com

Niet denken maar voelen. Dat is de essentie. De creaties van Esther ontstaan puur vanuit gevoel. Geen vastomlijnd plan. Geen vooropgezet doel.

In haar atelier in Reijmerstock (haar eigen wereld) maken haar handen wat haar emoties haar vertellen.

Haar beelden stralen tegelijkertijd een sprankelende frisheid, gemoedelijke rust en optimisme uit. In haar figuratieve werk worden alledaagse taferelen vastgelegd in het moment. Verstild als het ware. Met het thema: vriendschap, als rode draad. Als geboren en getogen Limburgse overgiet Esther haar werk met een Bourgondisch sausje.

Keuvelende vriendinnen genietend van de zon en een glaasje wijn, bijvoorbeeld. Of haar meer symbolisch werk; het “kleine meisje” van weleer, boven op de levensladder, trots op wat ze bereikt heeft.

Een ding hebben de figuren van Esther gemeen: ze beelden zonder uitzondering zelfbewuste vrouwen met levenservaring uit. Fier en welgevormd. Levensgeniet(st)ers die uitnodigen om aangeraakt te worden.

Door u, een frisse lentebries, de zomerzon of een zachte herfstbui.

Blijf op de hoogte van Kliniek aan de Maas

    Wij respecteren uw gegevens, lees meer in onze Privacy Policy.