Afspraak maken
Bereikbaar op: +31 (0)43 20 50 100 Morgen vanaf: 09:00 bereikbaar
WhatsApp ons
Gratis consult
Change language
14 maart 2017

Sinds kort hebben we een nieuwe behandeling voor het behandelen van de verouderde of beschadigde huid. De Tixel doet wat een CO2 laser doet maar dan met minder down time, minder risico’s en minder pijn. Kliniek aan de Maas is de eerste kliniek in Nederland die Tixel aanbiedt en heeft daarmee een primeur in huis!

 

Tixel is een revolutionaire nieuwe techniek die werkt met warmte. De titanium kop met piramidepatroon maakt kleine, steriele gaatjes in de huid, zonder de huid te verbranden. De genezing hiervan samen met de warmte zorgt ervoor dat de huid samentrekt en verbetert van kwaliteit. Het biedt het resultaat van een behandeling met een gefractioneerde laser. En dat zonder de nadelen als pijn tijdens en na behandeling, vervellen en korstvorming waardoor u 2-3 weken niet toonbaar bent. Tixel is een totaal nieuwe manier om de huid te behandelen met thermomeganische ablatieve (TMA) technologie. Eenvoudig gezegd gebruikt het directe warmte om anti-aging effecten te verkrijgen en littekens te verbeteren.

 

Tixel behandelingen

 

De Tixel wordt gebruikt voor huidverjonging en huidverstrakking van oogleden, gezicht, hals, décolleté, handen, armen, benen en billen. Zonbeschadiging, rimpels, verslapte huid, hangende oogleden, littekens en striae (striemen) kunnen worden behandeld.

 

Benieuwd of een Tixel behandeling iets voor jou is?

Neemt contact met ons op en een van onze artsen kijkt samen met jou naar de beste oplossing voor jouw probleem.

 

Meer informatie over de Tixel lees je hier:

Blijf op de hoogte van Kliniek aan de Maas

    Wij respecteren uw gegevens, lees meer in onze Privacy Policy.