Afspraak maken
Bereikbaar op: +31 (0)43 20 50 100 Vanaf 09:00 bereikbaar
WhatsApp ons
Gratis consult
Change language

Salon

Francis de la Haije: dé schoonheidssalon van Maastricht. In de salon van Kliniek aan de Maas kunt u terecht voor unieke huidbehandelingen die u nergens in Maastricht zult aantreffen. Francis de la Haije heeft de dagelijkse leiding in de salon en zij kan u met haar jarenlange ervaring van een gedegen advies voorzien.

 

U mag verwachten dat u een eerlijk advies krijgt en dat u behandeld wordt volgens de laatste inzichten. Een ontspannende behandeling of het aanpakken van een huidprobleem, voor Francis als gedreven schoonheidsspecialiste blijft het steeds een uitdaging.

 

Francis wordt in haar werk als schoonheidspecialiste ondersteund door de cosmetisch artsen van Kliniek aan de Maas. Dat maakt haar positie heel bijzonder en zo heeft zij meer te bieden dan iedere andere salon in Maastricht en omstreken. Daarom wordt haar salon dé schoonheidssalon van Maastricht genoemd.

 

Voor ieder huidtype bieden we u een complete schoonheidsbehandeling die altijd in het teken staat van reinigen, hydrateren en herstellen. We gebruiken hiervoor de ZO Skin Health producten van dr. Zein Obagi. Met de krachtige ingrediënten en geconcentreerde formules levert ZO Skin Health u prachtige resultaten.

 

Ook als u iets meer voor uw huid wilt doen, staan we voor u klaar. We bieden u een breed scala aan peelings die de huid ook op diep niveau verbeteren. Een bijkomend voordeel van deze peelings is dat rimpels en fijne lijntjes verminderen. Natuurlijk zorgen we ook voor ontspanning: onze massages brengen u helemaal tot rust.

 

Ook voor aanvullende behandelingen als het verven van wimpers en wenkbrauwen of harsen kunt u terecht bij Francis.

Blijf op de hoogte van Kliniek aan de Maas

    Wij respecteren uw gegevens, lees meer in onze Privacy Policy.