WhatsApp
Email
Facebook
Bericht ons

Team

De medewerkers van Kliniek aan de Maas hechten stuk voor stuk veel waarde aan goede service en een persoonlijk contact. Geen vraag is hen teveel, voor elke klant hebben ze een luisterend oor én een geruststellend gesprek. Met trots stellen we ze aan u voor.


Kliniek aan de Maas | Team

Pascal Meijer

Cosmetisch arts
Pascal Meijer is met zijn ervaring een zeer belangrijke spil in het team van Kliniek aan de Maas. Als cosmetisch arts wordt Pascal gedreven door zijn passie om mooie dingen mooier te maken. ‘Je wilt graag er graag zo uitzien zoals je je voelt.’ Pascal is naast zijn werk als cosmetisch arts ook secretaris van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG), hoofdredacteur van het NVCG Magazine en lid van diverse commissies.
BIG: 19029101901
Kliniek aan de Maas | Team

Camiel Zeijen

Cosmetisch arts
Camiel hecht veel waarde aan een juiste verwachting van de patiënt. 'Iemand die met de juiste verwachting een behandeling laat doen, is daarna over het algemeen heel tevreden' is zijn devies. Camiel luistert goed, stelt je op je gemak en draagt zorg voor mooie resultaten. Camiel heeft als een van de eersten in Nederland de officiële opleiding tot cosmetisch arts gevolgd. Dat maakt dat hij meteen ook voldoet aan alle strenge criteria die de NVCG stelt aan cosmetisch artsen.
BIG: 29918812301
Kliniek aan de Maas | Team

Cherryl Scheffer

Product Expert en schoonheidsspecialiste
Kliniek aan de Maas | Team

Francis de la Haije

Product Expert en schoonheidsspecialiste

Blijf op de hoogte van Kliniek aan de Maas

    Wij respecteren uw gegevens, lees meer in onze Privacy Policy.