Morgen vanaf: 08:00 bereikbaar
Morgen vanaf: 08:00 bereikbaar
WhatsApp
Email
Facebook
Bericht ons

Visie

Pascal Meijer is een van de directeuren van de kliniek. In zijn meer dan 25-jarige ervaring in de cosmetische geneeskunde heeft hij een sterke visie ontwikkeld op dit gebied. De gezamenlijk visie die hij heeft met Camiel Zeijen is doorgevoerd in de hele kliniek. De mens staat voorop, de huidproblemen komen daarna. Iedere behandeling die je doet, doe je in eerste instantie om je er beter van te voelen.

 

Persoonlijk behandelplan

Een behandelplan stelt de arts samen met u op. Daarbij wordt niet alleen gekeken naar één probleem, maar wordt uw hele gezicht grondig bestudeerd. Deze full-face benadering zorgt ervoor dat uw eigen schoonheid wordt behouden en wordt versterkt. Het is nooit de bedoeling om u te veranderen, maar dat wat u mooi maakt meer naar buiten te laten komen. Bij een uitgebreide behandeling adviseren wij soms om de behandeling in stappen te doen, zo houdt u zelf controle over het hele traject. Al naar gelang uw wensen en budget kunnen we zo tot een optimaal resultaat komen. We kunnen gebruik maken van injectables, Botox, fillers, laserbehandelingen, peelings, Tixel en meer.

 

Begeleiding

Persoonlijke begeleiding vinden wij erg belangrijk bij Kliniek aan de Maas. Wij geloven dat je samen zorgt voor een optimaal resultaat. Dus zowel van de arts, maar ook van de patiënt wordt volledige commitment verwacht. Zo werken wij eraan om u een zo optimaal en duurzaam mogelijk resultaat te geven.

Blijf op de hoogte van Kliniek aan de Maas

    Wij respecteren uw gegevens, lees meer in onze Privacy Policy.