Afspraak maken
Bereikbaar op: +31 (0)43 20 50 100 Vanaf 09:00 bereikbaar
WhatsApp ons
Gratis consult
Change language

Donkere kringen

Donkere kringen onder de ogen kunnen zich met de jaren ontwikkelen. Het lijkt alsof de ogen dieper gaan liggen waardoor u er vermoeider uitziet. Leefstijl en genetische aanleg kunnen hier de oorzaak van zijn. Vaker komt het door verlies van vet- en bindweefsel. In sommige gevallen is er sprake van wallen.

 

De specialisten van Kliniek aan de Maas kijken samen met u naar het te behandelen gebied. Ze maken voor iedereen een plan op maat. Zo bent u ervan verzekerd dat u de behandeling krijgt die het beste bij u past. Weet u nog niet wat voor u geschikt zou zijn? Kom dan gerust langs voor een vrijblijvend consult.

 

 

Hoe ontstaan donkere kringen?

Donkere kringen kunnen van van nature aanwezig zijn. Ze kunnen ook ontstaan door het ouder worden. Door de geleidelijke veroudering neemt de elasticiteit van de huid af. Daardoor verslapt de huid. Deze maakt dan minder collageen aan. De huid en vetcompartimenten in het gezicht gaan zakken. Daardoor worden de traangoten dieper en ontstaan de donkere kringen onder de ogen.

 

Wat kan ik doen aan donkere kringen?

Een filler zorgt ervoor dat het volume onder de ogen weer wordt aangevuld. Daardoor wordt de traangoot minder diep. De donkere kringen zullen oplichten. De kleur van de huid zelf zal niet veranderen. Doordat de traangoot minder diep is oogt hij wel lichter omdat er minder schaduw in valt. Een andere optie is het injecteren van een skinbooster die speciaal voor het ooggebied is ontwikkeld, RRS Eyes. Deze skinbooster verbetert de kwaliteit van de huid onder de ogen. De huid wordt daardoor steviger en schijnt minder door. Hierdoor licht de huid ook op. Een derde optie is het toevoegen van een oogcrème met retinol van ZO Skin Health die de huid ook stimuleert om meer collageen aan te maken en hierdoor voor versteviging zorgt. Hierdoor verbetert de huidkwaliteit en verminderen ook fijne lijntjes rondom de ogen. Eventuele pigmentatie rondom de ogen kan hier ook door verminderen.Plan direct uw gratis consult

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Blijf op de hoogte van Kliniek aan de Maas

    Wij respecteren uw gegevens, lees meer in onze Privacy Policy.