Afspraak maken
Bereikbaar op: +31 (0)43 20 50 100 Vanaf 09:00 bereikbaar
WhatsApp ons
Gratis consult
Change language

Liquid facelift

Met een liquid facelift uw frisse uiterlijk terug, zonder chirurgie! Met het ouder worden neemt het volume af, wordt de huid slapper en wordt deze minder ondersteund door het onderhuidse vet. Met een liquid facelift wordt een natuurlijke volumecorrectie bereikt voor uw hele gezicht.

 

Kliniek aan de Maas is gespecialiseerd in de liquid facelift. Alle behandelingen worden uitgevoerd op een zo veilig mogelijke manier en met de beste kwaliteit materialen. Onze medewerkers worden voortdurend geschoold om hun kennis en kunde op peil te houden. Heeft u vragen over een behandeling? Maak een afspraak en/of stel uw vragen tijdens een kosteloos en vrijblijvend consult.Werking van de liquid facelift

Een liquid facelift is een bijzondere manier van injecteren waarbij de eigenschappen van het geïnjecteerde materiaal gebruikt worden om een gezicht te liften en waar nodig te vullen. Met behulp van een speciale techniek worden delen van het gelaat gelift die in de loop van de jaren zijn gaan uitzakken. Met deze techniek kan de verslapte huid weer opgehangen worden aan benige structuren als de jukbenen of de kaakhoeken. Dit geeft een natuurlijk resultaat omdat u niets aan de oorspronkelijke vorm van het gelaat verandert.

Toepassing van de liquid facelift

Een liquid facelift doet u wanneer het niet meer voldoende is om rimpels te vullen of met botulinetoxine te behandelen of volume te herstellen. Het moment van keuze voor deze behandeling is individueel, net als het verouderingsproces dat een dergelijke behandeling noodzakelijk maakt. Zo kan een liquid facelift ook preventief gedaan worden. De huid wordt alvast verstevigd, zodat deze niet te snel gaat hangen.

Voor de behandeling

Aan een behandeling gaat een kosteloze intake met een screening van uw gezondheid vooraf. Tijdens de intake wordt het te behandelen gebied en de methode van behandeling bepaald. Tevens wordt u geïnformeerd over de voor- en nazorg die hoort bij de betreffende behandeling. 24 uur voor een behandeling mag u geen alcohol nuttigen. Verder wordt voor een behandeling uw medische voorgeschiedenis gecontroleerd.

Nazorg

Belangrijke zaken om te weten:

 • Het resultaat zal afhankelijk van de filler wel of niet meteen zichtbaar zijn.
 • Het optimale resultaat is te zien na enkele dagen, de periode waarin bijwerkingen als zwelling, blauwe plekken, roodheid, jeuk, gevoeligheid op kunnen treden is dan voorbij.
 • Het resultaat houdt na de eerste behandeling meestal 6-24 maanden aan en is dus tijdelijk van aard. De duur is afhankelijk van de gebruikte filler.
 • Niet iedereen reageert op dezelfde manier op het product, de duurzaamheid is sterk individueel bepaald. Heeft u het idee dat van een bepaald product het effect minder lang houdt dan verwacht, bespreek dit dan met uw arts voor een volgende behandeling.

Enkele zaken om u aan te houden na de behandeling:

 • Zonnebaden, gezichtsmassages en gebruik van make-up, scrub, peelings, sauna of zonnebank wordt de eerste dagen na behandeling afgeraden.
 • In de eerste twee weken na de behandeling is een bindweefselmassage of een behandeling bij de mondhygiënist, tandarts of kaakchirurg niet toegestaan.

 

Duur

Bij binnenkomst wordt u ontvangen aan de receptie. De receptioniste zorgt voor een juiste en veilige verwerking van uw gegevens. Indien nodig worden er foto’s gemaakt voor in uw dossier. U neemt plaats in onze wachtruimte waar u door uw behandelaar wordt opgehaald. U kunt hier tevens plaatsnemen als u na uw behandeling nog even wilt wachten alvorens u naar huis gaat. Een liquid facelift behandeling duurt 30-60 minuten, afhankelijk van de uitgebreidheid.

Resultaten

Het resultaat is een jong en fris uiterlijk waarbij kenmerken van een jeugdig gelaat weer terug zijn gekomen en u wel uzelf bent gebleven.

Veiligheid

De medewerkers van Kliniek aan de Maas werken uitsluitend met de beste producten en technieken. Zij worden voortdurend getraind om hun kennis en kunde op peil te houden. Dat verzekert u van een veilige behandeling.

Pijn

Een liquid facelift behandeling is niet pijnloos, maar wel goed te verdragen. Er zijn meerder mogelijkheden om bepaalde gebieden van het gelaat te verdoven.

Tarieven

 


 • Behandeling
  Prijs
  Omschrijving
 • Liquid Facelift
  € 1.600,-
  Maatwerk, vanafprijs

Veelgestelde vragen

 

Wat is een liquid facelift?

Een liquid facelift is een bijzondere manier van injecteren waarbij de eigenschappen van het geïnjecteerde materiaal gebruikt worden om een gezicht te liften en waar nodig te vullen. Met behulp van een speciale techniek worden delen van het gelaat gelift die in de loop van de jaren zijn gaan uitzakken. Met deze techniek kan de verslapte huid weer opgehangen worden aan benige structuren als de jukbenen of de kaakhoeken. Dit geeft een natuurlijk resultaat omdat u niets aan de oorspronkelijke vorm van het gelaat verandert.


Welke fillers worden er gebruikt?

Kliniek aan de Maas gebruikt verschillende soorten fillers. Elke filler heeft eigen, specifieke kenmerken die hem geschikt maken voor bepaalde indicaties. Uw arts adviseert u graag over de voor u meest geschikte filler.

 


Wat is het resultaat?

Het resultaat is een jong en fris uiterlijk waarbij kenmerken van een jeugdig gelaat weer terug zijn gekomen en u wel uzelf bent gebleven.[:en]The results include a young and fresh complexion, a youthful appearance, and an all-natural look.


Wat gaat er vooraf aan een behandeling met fillers?

De arts zal u informeren over de behandelopties, het te verwachten effect, de voordelen en de risico’s. Er zal ook een medische vragenlijst met u worden ingevuld. Vul deze zo correct mogelijk in. Uw medische toestand kan de behandeling als ook de resultaten beïnvloeden, bijvoorbeeld:

 • Bepaalde medicatie die u neemt of recent genomen hebt kan de duurzaamheid van fillers versterken of verminderen.
 • Als u in het verleden injecties met permanente fillers heeft gehad, is de kans op complicaties na een volgende behandeling groter. Ook als u nu kiest voor een product met een tijdelijke werkzaamheid.

Er zal ook een formulier ‘Toestemming voor behandeling’ met u worden doorgenomen. Door dit formulier te ondertekenen geeft u toestemming aan de arts van Kliniek aan de Maas om u met een filler te behandelen.


Is een behandeling veilig?

De medewerkers van Kliniek aan de Maas werken uitsluitend met de beste producten en technieken. Zij worden voortdurend getraind om hun kennis en kunde op peil te houden. Dat verzekert u van een veilige behandeling.


Wat gebeurt er tijdens de behandeling?

Het gezicht wordt gedesinfecteerd en de arts zal indien nodig met een gezichtspotlood aantekeningen maken in uw gezicht. Daarna worden de injecties geplaatst. Tijdens de behandeling houdt de arts u steeds op de hoogte. U kunt altijd tussentijds meekijken. Een behandeling duurt circa 15-30 minuten.


Waar moet u rekening mee houden na de behandeling?

Enkele zaken om u aan te houden na de behandeling:

 • Eerste 2-3 dagen: Vermijd zonnebaden, gezichtsmassages, scrub, peelings, sauna of zonnebank.

Houd rekening met mogelijke bijwerkingen. Bijwerkingen zijn zwelling, pijn, jeuk, verkleuring en gevoeligheid op de plaats van de injectie. Dit is goed te camoufleren met make-up. Gebruik voor een optimale genezing de eerste dagen na de behandeling alleen minerale make-up, zoals Colorescience. Hoewel de bijwerkingen meestal mild zijn en van tijdelijke aard, is het toch zinvol om hier rekening mee te houden. Voor uw welzijn en esthetisch welbevinden vindt er na 2-3 weken een controle-afspraak plaats of wordt er contact met u opgenomen om het resultaat van de behandeling te bespreken. Wij doen ons uiterste best om een zo optimaal mogelijk resultaat te behalen. Mocht u desondanks niet tevreden zijn of last ervaren aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij willen dit graag van u horen en u zo nodig terugzien op het spreekuur om tot een oplossing te komen. Neem hiervoor contact met ons op.


Wanneer doet u een liquid facelift?

Een liquid facelift doet u wanneer het niet meer voldoende is om rimpels te vullen of met botulinetoxine te behandelen of volume te herstellen. Het moment van keuze voor deze behandeling is individueel, net als het verouderingsproces dat een dergelijke behandeling noodzakelijk maakt. Zo kan een liquid facelift ook preventief gedaan worden. De huid wordt alvast verstevigd, zodat deze niet te snel gaat hangen.


Wat zijn de voordelen tegenover een chirurgische facelift?

De voordelen zijn velerlei. De voorbereidingstijd is veel korter. Er is geen anesthesie nodig. U kunt ook volume in het gelaat herstellen. Het resultaat is voor het grootste deel meteen zichtbaar. U blijft uzelf en verandert niet in een mooi gezicht waarin u zichzelf niet meer herkent. Er is geen downtime, wat wil zeggen dat u na de behandeling weer meteen op de been bent. De kwaliteit van de huid verbetert. De oude huid wordt niet verder opgerekt. U kunt het resultaat in de loop van de jaren bijhouden.


Kan ik een liquid facelift combineren met andere behandelingen?

Een liquid facelift kan met alle ander behandelingen worden gecombineerd. Zowel met de huidverjonging van ZO en peelings van ZO.


Behoud ik mijn eigen natuurlijke uitstraling?

Ja, de artsen van Kliniek aan de Maas gaan voor een natuurlijk resultaat. U mag rekenen op een deskundig advies om de mooiste versie van uzelf naar boven te halen. Méér is tenslotte niet altijd béter.


Werking

Werking van de liquid facelift

Een liquid facelift is een bijzondere manier van injecteren waarbij de eigenschappen van het geïnjecteerde materiaal gebruikt worden om een gezicht te liften en waar nodig te vullen. Met behulp van een speciale techniek worden delen van het gelaat gelift die in de loop van de jaren zijn gaan uitzakken. Met deze techniek kan de verslapte huid weer opgehangen worden aan benige structuren als de jukbenen of de kaakhoeken. Dit geeft een natuurlijk resultaat omdat u niets aan de oorspronkelijke vorm van het gelaat verandert.


Toepassing

Toepassing van de liquid facelift

Een liquid facelift doet u wanneer het niet meer voldoende is om rimpels te vullen of met botulinetoxine te behandelen of volume te herstellen. Het moment van keuze voor deze behandeling is individueel, net als het verouderingsproces dat een dergelijke behandeling noodzakelijk maakt. Zo kan een liquid facelift ook preventief gedaan worden. De huid wordt alvast verstevigd, zodat deze niet te snel gaat hangen.


Voor de behandeling

Voor de behandeling

Aan een behandeling gaat een kosteloze intake met een screening van uw gezondheid vooraf. Tijdens de intake wordt het te behandelen gebied en de methode van behandeling bepaald. Tevens wordt u geïnformeerd over de voor- en nazorg die hoort bij de betreffende behandeling. 24 uur voor een behandeling mag u geen alcohol nuttigen. Verder wordt voor een behandeling uw medische voorgeschiedenis gecontroleerd.


Nazorg

Nazorg

Belangrijke zaken om te weten:

 • Het resultaat zal afhankelijk van de filler wel of niet meteen zichtbaar zijn.
 • Het optimale resultaat is te zien na enkele dagen, de periode waarin bijwerkingen als zwelling, blauwe plekken, roodheid, jeuk, gevoeligheid op kunnen treden is dan voorbij.
 • Het resultaat houdt na de eerste behandeling meestal 6-24 maanden aan en is dus tijdelijk van aard. De duur is afhankelijk van de gebruikte filler.
 • Niet iedereen reageert op dezelfde manier op het product, de duurzaamheid is sterk individueel bepaald. Heeft u het idee dat van een bepaald product het effect minder lang houdt dan verwacht, bespreek dit dan met uw arts voor een volgende behandeling.

Enkele zaken om u aan te houden na de behandeling:

 • Zonnebaden, gezichtsmassages en gebruik van make-up, scrub, peelings, sauna of zonnebank wordt de eerste dagen na behandeling afgeraden.
 • In de eerste twee weken na de behandeling is een bindweefselmassage of een behandeling bij de mondhygiënist, tandarts of kaakchirurg niet toegestaan.

 


Duur

Duur

Bij binnenkomst wordt u ontvangen aan de receptie. De receptioniste zorgt voor een juiste en veilige verwerking van uw gegevens. Indien nodig worden er foto’s gemaakt voor in uw dossier. U neemt plaats in onze wachtruimte waar u door uw behandelaar wordt opgehaald. U kunt hier tevens plaatsnemen als u na uw behandeling nog even wilt wachten alvorens u naar huis gaat. Een liquid facelift behandeling duurt 30-60 minuten, afhankelijk van de uitgebreidheid.


Resultaat

Resultaten

Het resultaat is een jong en fris uiterlijk waarbij kenmerken van een jeugdig gelaat weer terug zijn gekomen en u wel uzelf bent gebleven.


Veiligheid

Veiligheid

De medewerkers van Kliniek aan de Maas werken uitsluitend met de beste producten en technieken. Zij worden voortdurend getraind om hun kennis en kunde op peil te houden. Dat verzekert u van een veilige behandeling.


Pijn

Pijn

Een liquid facelift behandeling is niet pijnloos, maar wel goed te verdragen. Er zijn meerder mogelijkheden om bepaalde gebieden van het gelaat te verdoven.


Tarieven
 • Behandeling
  Prijs
  Omschrijving
 • Liquid Facelift
  € 1.600,-
  Maatwerk, vanafprijs

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

 

Wat is een liquid facelift?

Een liquid facelift is een bijzondere manier van injecteren waarbij de eigenschappen van het geïnjecteerde materiaal gebruikt worden om een gezicht te liften en waar nodig te vullen. Met behulp van een speciale techniek worden delen van het gelaat gelift die in de loop van de jaren zijn gaan uitzakken. Met deze techniek kan de verslapte huid weer opgehangen worden aan benige structuren als de jukbenen of de kaakhoeken. Dit geeft een natuurlijk resultaat omdat u niets aan de oorspronkelijke vorm van het gelaat verandert.


Welke fillers worden er gebruikt?

Kliniek aan de Maas gebruikt verschillende soorten fillers. Elke filler heeft eigen, specifieke kenmerken die hem geschikt maken voor bepaalde indicaties. Uw arts adviseert u graag over de voor u meest geschikte filler.

 


Wat is het resultaat?

Het resultaat is een jong en fris uiterlijk waarbij kenmerken van een jeugdig gelaat weer terug zijn gekomen en u wel uzelf bent gebleven.[:en]The results include a young and fresh complexion, a youthful appearance, and an all-natural look.


Wat gaat er vooraf aan een behandeling met fillers?

De arts zal u informeren over de behandelopties, het te verwachten effect, de voordelen en de risico’s. Er zal ook een medische vragenlijst met u worden ingevuld. Vul deze zo correct mogelijk in. Uw medische toestand kan de behandeling als ook de resultaten beïnvloeden, bijvoorbeeld:

 • Bepaalde medicatie die u neemt of recent genomen hebt kan de duurzaamheid van fillers versterken of verminderen.
 • Als u in het verleden injecties met permanente fillers heeft gehad, is de kans op complicaties na een volgende behandeling groter. Ook als u nu kiest voor een product met een tijdelijke werkzaamheid.

Er zal ook een formulier ‘Toestemming voor behandeling’ met u worden doorgenomen. Door dit formulier te ondertekenen geeft u toestemming aan de arts van Kliniek aan de Maas om u met een filler te behandelen.


Is een behandeling veilig?

De medewerkers van Kliniek aan de Maas werken uitsluitend met de beste producten en technieken. Zij worden voortdurend getraind om hun kennis en kunde op peil te houden. Dat verzekert u van een veilige behandeling.


Wat gebeurt er tijdens de behandeling?

Het gezicht wordt gedesinfecteerd en de arts zal indien nodig met een gezichtspotlood aantekeningen maken in uw gezicht. Daarna worden de injecties geplaatst. Tijdens de behandeling houdt de arts u steeds op de hoogte. U kunt altijd tussentijds meekijken. Een behandeling duurt circa 15-30 minuten.


Waar moet u rekening mee houden na de behandeling?

Enkele zaken om u aan te houden na de behandeling:

 • Eerste 2-3 dagen: Vermijd zonnebaden, gezichtsmassages, scrub, peelings, sauna of zonnebank.

Houd rekening met mogelijke bijwerkingen. Bijwerkingen zijn zwelling, pijn, jeuk, verkleuring en gevoeligheid op de plaats van de injectie. Dit is goed te camoufleren met make-up. Gebruik voor een optimale genezing de eerste dagen na de behandeling alleen minerale make-up, zoals Colorescience. Hoewel de bijwerkingen meestal mild zijn en van tijdelijke aard, is het toch zinvol om hier rekening mee te houden. Voor uw welzijn en esthetisch welbevinden vindt er na 2-3 weken een controle-afspraak plaats of wordt er contact met u opgenomen om het resultaat van de behandeling te bespreken. Wij doen ons uiterste best om een zo optimaal mogelijk resultaat te behalen. Mocht u desondanks niet tevreden zijn of last ervaren aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij willen dit graag van u horen en u zo nodig terugzien op het spreekuur om tot een oplossing te komen. Neem hiervoor contact met ons op.


Wanneer doet u een liquid facelift?

Een liquid facelift doet u wanneer het niet meer voldoende is om rimpels te vullen of met botulinetoxine te behandelen of volume te herstellen. Het moment van keuze voor deze behandeling is individueel, net als het verouderingsproces dat een dergelijke behandeling noodzakelijk maakt. Zo kan een liquid facelift ook preventief gedaan worden. De huid wordt alvast verstevigd, zodat deze niet te snel gaat hangen.


Wat zijn de voordelen tegenover een chirurgische facelift?

De voordelen zijn velerlei. De voorbereidingstijd is veel korter. Er is geen anesthesie nodig. U kunt ook volume in het gelaat herstellen. Het resultaat is voor het grootste deel meteen zichtbaar. U blijft uzelf en verandert niet in een mooi gezicht waarin u zichzelf niet meer herkent. Er is geen downtime, wat wil zeggen dat u na de behandeling weer meteen op de been bent. De kwaliteit van de huid verbetert. De oude huid wordt niet verder opgerekt. U kunt het resultaat in de loop van de jaren bijhouden.


Kan ik een liquid facelift combineren met andere behandelingen?

Een liquid facelift kan met alle ander behandelingen worden gecombineerd. Zowel met de huidverjonging van ZO en peelings van ZO.


Behoud ik mijn eigen natuurlijke uitstraling?

Ja, de artsen van Kliniek aan de Maas gaan voor een natuurlijk resultaat. U mag rekenen op een deskundig advies om de mooiste versie van uzelf naar boven te halen. Méér is tenslotte niet altijd béter.Anderen bekeken ook:
Impressies Kliniek aan de Maas

Blijf op de hoogte van Kliniek aan de Maas

    Wij respecteren uw gegevens, lees meer in onze Privacy Policy.