Afspraak maken
Bereikbaar op: +31 (0)43 20 50 100 Tot 19:00 bereikbaar
WhatsApp ons
Gratis consult
Change language

Ontharen met laser (Soprano ICE Titanium)

Laserontharing is een veilige en efficiënte wijze om duurzaam te ontharen. Alle huidtypen kunnen behandeld worden, dit op een vrijwel pijnloze manier. Laserontharing doen we met de Soprano ICE Titanium diodelaser. Deze laser heeft de volgende voordelen:

 

 • Vrijwel pijnloos ontharen
 • Tot 40% sneller behandelen dan vergelijkbare lasers
 • Laserontharing het hele jaar door
 • Geschikt voor alle huidtypes (ook gebruind en donker)

 

Kliniek aan de Maas is gespecialiseerd in ontharen met laser. Alle behandelingen worden uitgevoerd op een zo veilig mogelijke manier en met de beste kwaliteit materialen. Onze medewerkers worden voortdurend geschoold om hun kennis en kunde op peil te houden. Heeft u vragen over een behandeling? Maak een afspraak en stel uw vragen tijdens een kosteloos en vrijblijvend consult.Werking

De behandeling wordt uitgevoerd met laser. Laserontharing werkt met behulp van licht. Het licht wordt in de haarzakjes omgezet in warmte. Deze warmte vernietigt de haarzakjes. De Soprano ICE Titanium diodelaser is geschikt voor alle huidtypes, ook voor de gebruinde huid. De Soprano ICE Titanium zendt krachtige laserstralen uit die de haren op een effectieve manier vernietigen. We werken met dit apparaat omdat het de minste bijwerkingen kent en het beste resultaat oplevert. Daarnaast bieden we een persoonlijk behandelplan aan. De behandelaar beoordeelt de dikte en dichtheid van de haren, alsmede de huidskleur waarbij zij de meest effectieve methode kan aanbieden voor een optimaal resultaat. Zo zijn er diverse werkstanden zoals stationair en SHR. In tegenstelling tot een VPL of IPL behandeling (flitslichtmethode) bent u ook sneller uitbehandeld met de Soprano ICE Titanium.

 

Toepassing

Met laser kunnen we ongewenste haren verwijderen en ongewenste haargroei tegengaan.

Voor de behandeling

Aan laserontharing gaat een kosteloze intake met een screening van uw gezondheid vooraf. Tijdens de intake wordt het te behandelen gebied en de methode van behandeling bepaald. Tevens wordt u geïnformeerd over de voor- en nazorg die hoort bij de betreffende behandeling. Bij aanvang van de behandeling dient de huid 10 dagen niet in de zon te zijn geweest en moeten bruiningscrèmes worden vermeden. De lichtbundels van de lasers worden door het pigment rond de haarwortel omgezet in warmte. Deze korte impuls van energie beschadigt de haarwortel. Ongeveer 1 à 3 weken na de laserbehandeling kan de haar met de haarwortel uitvallen. Afhankelijk van het behandelgebied duurt een sessie tussen de 5 minuten en 2 uur. Eén sessie heeft effect op 10-30% van de actieve haren. Wilt u binnen 6 weken voor de behandeling met laser uw haren zelf verwijderen? Kies dan voor knippen, scheren of ontharingscrème; harsen of epileren vermindert het effect van de behandeling.

Nazorg

Direct na de behandeling kan de huid rood en gevoelig zijn, dit trekt snel weg. Zelden verschijnen er blaasjes of korstjes, die meestal na enkele dagen verdwijnen. U hoeft niets te doen om de huid te kalmeren. Ongeveer twee weken na de behandeling vallen de haartjes uit die tijdens de behandeling in de juiste groeifase zaten. Niet alle haren zitten op hetzelfde moment in de juiste groeifase. Daarom heeft u meerdere behandelingen nodig voor een mooi resultaat. Hoeveel behandelingen u nodig heeft, hangt af van uw haargroei en het te ontharen oppervlakte. Tot 48 uur na de behandeling dient u voorzichtig te zijn met de behandelde huid: niet te warm douchen, vermijd deodorant, bodylotion, make-up, scrubs, acné middeltjes en andere geparfumeerde producten. Directe blootstelling aan zonlicht en/of zonnebank dient u ook 10 dagen na de behandeling absoluut te vermijden. Gebruik minimaal een zonnebrandcrème met beschermingsfactor 50.

 

Duur

Bij binnenkomst wordt u ontvangen aan de receptie. De receptioniste zorgt voor een juiste en veilige verwerking van uw gegevens. Indien nodig worden er foto’s gemaakt voor in uw dossier. U neemt plaats in onze wachtruimte waar u door uw behandelaar wordt opgehaald. U kunt hier tevens plaatsnemen als u na uw behandeling nog even wilt wachten alvorens u naar huis gaat. Een behandeling duurt 5-120 minuten, afhankelijk van de uitgebreidheid.

Resultaat

Na enkele behandelingen ziet u al resultaat. Het eindresultaat ziet u gemiddeld na 6-10 behandelingen met steeds 4-6 weken tussenpauze voor het gelaat en 6-8 weken voor het lichaam. We adviseren 1-2 behandelingen jaarlijks te herhalen omdat er nieuwe haarzakjes kunnen ontstaan.

Veiligheid

Deze behandeling bestaat al tientallen jaren en is veilig gebleken in de handen van een behandelaar met voldoende kennis en ervaring. De medewerkers van Kliniek aan de Maas werken uitsluitend met de beste producten en technieken. Zij worden voortdurend getraind om hun kennis en kunde op peil te houden. Dat verzekert u van een veilige behandeling.

Pijn

De behandeling is goed te verdragen. Door de In-Motion (SHR) techniek van de Soprano ICE Titanium diodelaser is de behandeling vrijwel niet pijnlijk. U kunt wel een warmtesensatie ervaren.

Tarieven

Soprano ICE Titanium Diodelaser


 • Behandeling
  Prijs
  Omschrijving
 • Bovenlip
  € 60,-
  Prijs is per behandeling
 • Kin
  € 60,-
  Prijs is per behandeling
 • Bikinilijn klein
  € 90,-
  Sliprand tot buitenkant liezen | Prijs is per behandeling
 • Bikinilijn medium
  € 110,-
  Stringlijn tot buitenkant liezen | Prijs is per behandeling
 • Bikinilijn geheel
  € 130,-
  Prijs is per behandeling
 • Bovenbenen
  € 155,-
  Prijs is per behandeling
 • Onderbenen
  € 155,-
  Inclusief knie | Prijs is per behandeling
 • Oren
  € 60,-
  Prijs is per behandeling
 • Tussen de wenkbrauwen of enkele haartjes
  € 35,-
  Prijs is per behandeling
 • Rondom de wenkbrauwen
  € 75,-
  Prijs is per behandeling
 • Bakkebaarden
  € 75,-
  Prijs is per behandeling
 • Jukbeenderen
  € 90,-
  Prijs is per behandeling
 • Neusharen
  € 35,-
  Prijs is per behandeling
 • Voorhoofd
  € 90,-
  Prijs is per behandeling
 • Wangen
  € 110,-
  Prijs is per behandeling
 • Volledig gelaat
  € 175,-
  Prijs is per behandeling
 • Hals
  € 110,-
  Prijs is per behandeling
 • Nekharen
  € 90,-
  Prijs is per behandeling
 • Schouders
  € 150,-
  Prijs is per behandeling
 • Borstkas
  € 240,-
  Prijs is per behandeling
 • Tepelhof
  € 60,-
  Prijs is per behandeling
 • Buik
  € 50,- tot €200,-
  Streepje of gehele buik | Prijs is per behandeling
 • Rug
  € 235,-
  Prijs is per behandeling
 • Oksels
  € 90,-
  Prijs is per behandeling
 • Bovenarmen
  € 125,-
  Prijs is per behandeling
 • Onderarmen
  € 125,-
  Prijs is per behandeling
 • Handen
  € 90,-
  Prijs is per behandeling
 • Bilnaad
  € 60,-
  Prijs is per behandeling
 • Billen
  € 150,-
  Prijs is per behandeling
 • Voeten
  € 90,-
  Prijs is per behandeling

Veelgestelde vragen

Laser of IPL?

De behandeling wordt uitgevoerd met laser. Laserontharing werkt met behulp van licht. Het licht wordt in de haarzakjes omgezet in warmte. Deze warmte vernietigt de haarzakjes. De Soprano ICE Titanium diodelaser is geschikt voor alle huidtypes, vrijwel alle haarkleuren, en ook voor de gebruinde huid.

 

De efficiëntste manier is om het haar te verwijderen met een laser. De Soprano ICE Titanium zendt laserlicht uit dat door het pigment in de haren wordt geabsorbeerd en hierdoor wordt vernietigd. We bieden met behulp van de Soprano ICE Titanium de meest complete en effectieve oplossing voor lichaamsontharing door de talrijke mogelijkheden aan instellingen. De instellingen van de laser geven de specialist de mogelijkheid om het laser ontharen op maat aan te bieden omdat iedere persoon verschillend is.

 

Het verschil tussen IPL en een laser is dat een laser over een hoger vermogen beschikt en gerichter werkt dan IPL. Hierdoor kunnen, in tegenstelling tot IPL, ook de dieper gelegen haarzakjes worden bereikt. Een IPL behandeling is minder duurzaam en minder effectief. Bij IPL en VPL ontharen maakt men gebruik van lichtflitsen in plaats van laserlicht. Ontharen met lichtflitsen en elektrische epilatie verhogen de kans op huidschade, zoals pigmentvlekken en kleine littekens. Verder krijgen veel vrouwen na het gebruik van epileren, een scheermes, ontharingscrème, hars of wax last van rode bultjes, jeuk en huidirritatie. Voor velen is de beste ontharingsmethode de laser vanwege de zeer effectieve behandeling en de laser geen ontstekingen als rode bultjes veroorzaakt.

 


Wanneer zie ik het resultaat?

Na enkele behandelingen ziet u al resultaat. Het eindresultaat ziet u gemiddeld na 6-10 behandelingen met steeds 4-8 weken tussenpauze. We adviseren 1 behandeling jaarlijks te herhalen omdat er nieuwe haarzakjes kunnen ontstaan.


Is de behandeling veilig?

Deze behandeling bestaat al tientallen jaren en is veilig gebleken in de handen van een behandelaar met voldoende kennis en ervaring.


Is het resultaat blijvend?

Er wordt niet meer gesproken over permanent ontharen, maar over duurzaam ontharen. Na een tijd kunnen zich nieuwe haarzakjes ontwikkelen. Soms is het dan ook nodig om bijvoorbeeld 1x per jaar een herhaalbehandeling te doen.


Is de behandeling voor iedereen geschikt?

Nee, 7 tot 9 % van de mensen reageert niet of nauwelijks op ontharing door laser. Dit zijn de zogenaamde ‘non-responders’. Er bestaan geen tests die dit op voorhand kunnen aantonen. Daarom kiest u na drie sessies zelf of u de behandeling wilt voortzetten. Uitgevoerde behandelingen worden niet terugbetaald.


Werking

Werking

De behandeling wordt uitgevoerd met laser. Laserontharing werkt met behulp van licht. Het licht wordt in de haarzakjes omgezet in warmte. Deze warmte vernietigt de haarzakjes. De Soprano ICE Titanium diodelaser is geschikt voor alle huidtypes, ook voor de gebruinde huid. De Soprano ICE Titanium zendt krachtige laserstralen uit die de haren op een effectieve manier vernietigen. We werken met dit apparaat omdat het de minste bijwerkingen kent en het beste resultaat oplevert. Daarnaast bieden we een persoonlijk behandelplan aan. De behandelaar beoordeelt de dikte en dichtheid van de haren, alsmede de huidskleur waarbij zij de meest effectieve methode kan aanbieden voor een optimaal resultaat. Zo zijn er diverse werkstanden zoals stationair en SHR. In tegenstelling tot een VPL of IPL behandeling (flitslichtmethode) bent u ook sneller uitbehandeld met de Soprano ICE Titanium.

 


Toepassing

Toepassing

Met laser kunnen we ongewenste haren verwijderen en ongewenste haargroei tegengaan.


Voor de behandeling

Voor de behandeling

Aan laserontharing gaat een kosteloze intake met een screening van uw gezondheid vooraf. Tijdens de intake wordt het te behandelen gebied en de methode van behandeling bepaald. Tevens wordt u geïnformeerd over de voor- en nazorg die hoort bij de betreffende behandeling. Bij aanvang van de behandeling dient de huid 10 dagen niet in de zon te zijn geweest en moeten bruiningscrèmes worden vermeden. De lichtbundels van de lasers worden door het pigment rond de haarwortel omgezet in warmte. Deze korte impuls van energie beschadigt de haarwortel. Ongeveer 1 à 3 weken na de laserbehandeling kan de haar met de haarwortel uitvallen. Afhankelijk van het behandelgebied duurt een sessie tussen de 5 minuten en 2 uur. Eén sessie heeft effect op 10-30% van de actieve haren. Wilt u binnen 6 weken voor de behandeling met laser uw haren zelf verwijderen? Kies dan voor knippen, scheren of ontharingscrème; harsen of epileren vermindert het effect van de behandeling.


Nazorg

Nazorg

Direct na de behandeling kan de huid rood en gevoelig zijn, dit trekt snel weg. Zelden verschijnen er blaasjes of korstjes, die meestal na enkele dagen verdwijnen. U hoeft niets te doen om de huid te kalmeren. Ongeveer twee weken na de behandeling vallen de haartjes uit die tijdens de behandeling in de juiste groeifase zaten. Niet alle haren zitten op hetzelfde moment in de juiste groeifase. Daarom heeft u meerdere behandelingen nodig voor een mooi resultaat. Hoeveel behandelingen u nodig heeft, hangt af van uw haargroei en het te ontharen oppervlakte. Tot 48 uur na de behandeling dient u voorzichtig te zijn met de behandelde huid: niet te warm douchen, vermijd deodorant, bodylotion, make-up, scrubs, acné middeltjes en andere geparfumeerde producten. Directe blootstelling aan zonlicht en/of zonnebank dient u ook 10 dagen na de behandeling absoluut te vermijden. Gebruik minimaal een zonnebrandcrème met beschermingsfactor 50.

 


Duur behandeling

Duur

Bij binnenkomst wordt u ontvangen aan de receptie. De receptioniste zorgt voor een juiste en veilige verwerking van uw gegevens. Indien nodig worden er foto’s gemaakt voor in uw dossier. U neemt plaats in onze wachtruimte waar u door uw behandelaar wordt opgehaald. U kunt hier tevens plaatsnemen als u na uw behandeling nog even wilt wachten alvorens u naar huis gaat. Een behandeling duurt 5-120 minuten, afhankelijk van de uitgebreidheid.


Resultaat

Resultaat

Na enkele behandelingen ziet u al resultaat. Het eindresultaat ziet u gemiddeld na 6-10 behandelingen met steeds 4-6 weken tussenpauze voor het gelaat en 6-8 weken voor het lichaam. We adviseren 1-2 behandelingen jaarlijks te herhalen omdat er nieuwe haarzakjes kunnen ontstaan.


Veiligheid

Veiligheid

Deze behandeling bestaat al tientallen jaren en is veilig gebleken in de handen van een behandelaar met voldoende kennis en ervaring. De medewerkers van Kliniek aan de Maas werken uitsluitend met de beste producten en technieken. Zij worden voortdurend getraind om hun kennis en kunde op peil te houden. Dat verzekert u van een veilige behandeling.


Pijn

Pijn

De behandeling is goed te verdragen. Door de In-Motion (SHR) techniek van de Soprano ICE Titanium diodelaser is de behandeling vrijwel niet pijnlijk. U kunt wel een warmtesensatie ervaren.


Tarieven
 • Behandeling
  Prijs
  Omschrijving
 • Bovenlip
  € 60,-
  Prijs is per behandeling
 • Kin
  € 60,-
  Prijs is per behandeling
 • Bikinilijn klein
  € 90,-
  Sliprand tot buitenkant liezen | Prijs is per behandeling
 • Bikinilijn medium
  € 110,-
  Stringlijn tot buitenkant liezen | Prijs is per behandeling
 • Bikinilijn geheel
  € 130,-
  Prijs is per behandeling
 • Bovenbenen
  € 155,-
  Prijs is per behandeling
 • Onderbenen
  € 155,-
  Inclusief knie | Prijs is per behandeling
 • Oren
  € 60,-
  Prijs is per behandeling
 • Tussen de wenkbrauwen of enkele haartjes
  € 35,-
  Prijs is per behandeling
 • Rondom de wenkbrauwen
  € 75,-
  Prijs is per behandeling
 • Bakkebaarden
  € 75,-
  Prijs is per behandeling
 • Jukbeenderen
  € 90,-
  Prijs is per behandeling
 • Neusharen
  € 35,-
  Prijs is per behandeling
 • Voorhoofd
  € 90,-
  Prijs is per behandeling
 • Wangen
  € 110,-
  Prijs is per behandeling
 • Volledig gelaat
  € 175,-
  Prijs is per behandeling
 • Hals
  € 110,-
  Prijs is per behandeling
 • Nekharen
  € 90,-
  Prijs is per behandeling
 • Schouders
  € 150,-
  Prijs is per behandeling
 • Borstkas
  € 240,-
  Prijs is per behandeling
 • Tepelhof
  € 60,-
  Prijs is per behandeling
 • Buik
  € 50,- tot €200,-
  Streepje of gehele buik | Prijs is per behandeling
 • Rug
  € 235,-
  Prijs is per behandeling
 • Oksels
  € 90,-
  Prijs is per behandeling
 • Bovenarmen
  € 125,-
  Prijs is per behandeling
 • Onderarmen
  € 125,-
  Prijs is per behandeling
 • Handen
  € 90,-
  Prijs is per behandeling
 • Bilnaad
  € 60,-
  Prijs is per behandeling
 • Billen
  € 150,-
  Prijs is per behandeling
 • Voeten
  € 90,-
  Prijs is per behandeling

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Laser of IPL?

De behandeling wordt uitgevoerd met laser. Laserontharing werkt met behulp van licht. Het licht wordt in de haarzakjes omgezet in warmte. Deze warmte vernietigt de haarzakjes. De Soprano ICE Titanium diodelaser is geschikt voor alle huidtypes, vrijwel alle haarkleuren, en ook voor de gebruinde huid.

 

De efficiëntste manier is om het haar te verwijderen met een laser. De Soprano ICE Titanium zendt laserlicht uit dat door het pigment in de haren wordt geabsorbeerd en hierdoor wordt vernietigd. We bieden met behulp van de Soprano ICE Titanium de meest complete en effectieve oplossing voor lichaamsontharing door de talrijke mogelijkheden aan instellingen. De instellingen van de laser geven de specialist de mogelijkheid om het laser ontharen op maat aan te bieden omdat iedere persoon verschillend is.

 

Het verschil tussen IPL en een laser is dat een laser over een hoger vermogen beschikt en gerichter werkt dan IPL. Hierdoor kunnen, in tegenstelling tot IPL, ook de dieper gelegen haarzakjes worden bereikt. Een IPL behandeling is minder duurzaam en minder effectief. Bij IPL en VPL ontharen maakt men gebruik van lichtflitsen in plaats van laserlicht. Ontharen met lichtflitsen en elektrische epilatie verhogen de kans op huidschade, zoals pigmentvlekken en kleine littekens. Verder krijgen veel vrouwen na het gebruik van epileren, een scheermes, ontharingscrème, hars of wax last van rode bultjes, jeuk en huidirritatie. Voor velen is de beste ontharingsmethode de laser vanwege de zeer effectieve behandeling en de laser geen ontstekingen als rode bultjes veroorzaakt.

 


Wanneer zie ik het resultaat?

Na enkele behandelingen ziet u al resultaat. Het eindresultaat ziet u gemiddeld na 6-10 behandelingen met steeds 4-8 weken tussenpauze. We adviseren 1 behandeling jaarlijks te herhalen omdat er nieuwe haarzakjes kunnen ontstaan.


Is de behandeling veilig?

Deze behandeling bestaat al tientallen jaren en is veilig gebleken in de handen van een behandelaar met voldoende kennis en ervaring.


Is het resultaat blijvend?

Er wordt niet meer gesproken over permanent ontharen, maar over duurzaam ontharen. Na een tijd kunnen zich nieuwe haarzakjes ontwikkelen. Soms is het dan ook nodig om bijvoorbeeld 1x per jaar een herhaalbehandeling te doen.


Is de behandeling voor iedereen geschikt?

Nee, 7 tot 9 % van de mensen reageert niet of nauwelijks op ontharing door laser. Dit zijn de zogenaamde ‘non-responders’. Er bestaan geen tests die dit op voorhand kunnen aantonen. Daarom kiest u na drie sessies zelf of u de behandeling wilt voortzetten. Uitgevoerde behandelingen worden niet terugbetaald.Anderen bekeken ook:
Impressies Kliniek aan de Maas

Blijf op de hoogte van Kliniek aan de Maas

    Wij respecteren uw gegevens, lees meer in onze Privacy Policy.