Afspraak maken
Bereikbaar op: +31 (0)43 20 50 100 Vanaf 09:00 bereikbaar
WhatsApp ons
Gratis consult
Change language

Cosmetisch arts KNMG

Kliniek aan de Maas hecht veel waarde aan kwaliteit en veiligheid. Al onze artsen zijn ‘cosmetisch arts KNMG’ of in opleiding daarvoor. Dat betekent dat ze voldoen aan de eisen die gesteld worden door de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG), de landelijke beroepsvereniging voor cosmetische geneeskunde. Pascal Meijer is secretaris van de NVCG.

 

Een cosmetisch arts KNMG voldoet aan de door de NVCG opgestelde eisen. Daarom is hij/zij aantoonbaar bekwaam in de uitvoering van medisch-cosmetisch behandelingen. De cosmetisch arts KNMG onderscheidt zich van andere medisch specialisten. Dat doet hij/zij door de specialisatie in minimaal-invasieve behandelingen met injectables, lasers en peelings. Een cosmetisch arts KNMG behandelt minimaal 600 cliënten per jaar. Daarnaast volgt hij/zij minimaal 40 uur per jaar nascholing op het vakgebied. De arts werkt volgens protocollen en voldoet dus aan alle voorschriften van de beroepsgroep van cosmetisch artsen (NVCG). De cosmetisch arts KNMG heeft de volgende doelstellingen:

 • de kwaliteit van cosmetische behandelingen te waarborgen en doorlopend te verbeteren.
 • iedereen die een cosmetische behandeling overweegt, goed en volledig voor te lichten over:
  • de mogelijke behandelwijzen
  • de te verwachten resultaten
  • de risico’s
  • de gangbare kosten van behandelingen
  • het NVCG adviesorgaan te raadplegen bij complicaties. Ook als die zijn veroorzaakt door anderen.
  • een tegenwicht te bieden aan collega’s die door onvoldoende kennis, kundigheid en integriteit het imago van cosmetische geneeskunde beschadigen.

Iedereen heeft recht op eerlijke en feitelijke informatie over cosmetische behandelingen. Over de mogelijkheden, de te verwachten resultaten en de risico’s. De cosmetisch arts KNMG heeft als doel zoveel mogelijk mensen in staat te stellen er mooier, jonger en gezonder uit te zien. Op een manier die bij hen past.

Blijf op de hoogte van Kliniek aan de Maas

    Wij respecteren uw gegevens, lees meer in onze Privacy Policy.