Until 19:00 available
+31 (0)43 20 50 100
WhatsApp
Email
Facebook
Message us

Witte Pigmentvlekken

We vallen direct met de deur in huis, witte pigmentvlekken bestaan niet. Een ‘witte pigmentvlek’ is juist een plek waar het pigment verdwenen is uit de huid. Bij de aandoening vitiligo ziet men deze pigmentloze vlekken, maar ook zonder vitiligo kan men witte vlekjes ontwikkelen. Een andere huidaandoening die witte pigmentvlekken kan veroorzaken is Pytiriasis Versicolor.

 

Een gist is hier de oorzaak van het probleem. Door een antischimmelcreme of antiroosshampoo op de huid te laten intrekken kan dit heel simpel verholpen worden. Deze behandelingen krijg u via de huisarts. Soms kunnen witte vlekken ook ontstaan door een tekort aan bepaalde voedingsstoffen. Vooral calcium, vitamine D en vitamine E staan hierom bekend. Niet alleen melkproducten bevatten veel calcium, ook groenten kunnen je voldoende hiervan geven.

 

Een behandeling om ‘witte pigmentvlekken’ te verhelpen is er niet altijd. Wel kunt u ze mooi camoufleren. Door te werken met de meest zuivere minerale make-up van Colorescience kunt u ervoor zorgen dat u dag in dag uit goed gecamoufleerd bent zonder het gevoel te hebben veel make-up te dragen. Daarnaast bent u ook nog een heel goed beschermd tegen de zon. In vrijwel alle producten van Colorescience zit een SPF 30 of SPF 50.

Kliniek aan de Maas is gespecialiseerd in (witte) pigmentvlekken. Alle behandelingen worden uitgevoerd op een zo veilig mogelijke manier en met de beste kwaliteit materialen. Onze medewerkers worden voortdurend geschoold om hun kennis en kunde op peil te houden. Heeft u vragen over een behandeling? Maak een afspraak en/of stel uw vragen tijdens een kosteloos en vrijblijvend consult.Plan your free consultation immediately


Frst name

Last name

Gender

Date of birth

Email address

Phone number

Select a treatment

Preferred date

Any question or comment+ 3 = 5

Keep up to date with Kliniek aan de Maas

    We respect your data, read more in our Privacy Policy.